Populaire Trefwoorden

Verbergen

Ungjilli si Bazë e Jetës

“Kërkoni më përpara mbretërinë e Perëndise dhe drejtësinë e tij dhe të gjitha të tjerat do t’ju shtohen” (Mattheu 6,33)